Yaşam

Kaliteli Yapımlara İmza Atan HBO’nun En İyi Dizisi Belli Oldu!

HBO MAX dizileri dünyada milyonlarca kişi tarafından izlendiği gibi ülkemizde de büyük ilgiyle takip edilmektedir. Hal böyle olunca en az bir tanesini duymuş olduğunuza emin olduğumuz bu diziler arasında en çok izlenen dizilerin hangisi olduğunu merak ettik ve kısa bir süre önce sizlerle bir anket gerçekleştirdik ve en uygun HBO dizileri ile dikkatleri üzerine çektik. orijinal ve orijinal içeriği.

32. Güvensiz (2016-2021)

IMDb Puanı

Özet: Rolling Stone tarafından Amerika’nın en komik 23 kişisinden biri seçilen YouTube yıldızı Issa Rae; İki siyahi kadının ırkçılık karşısında yaşadıklarını komik bir dille anlatıyor.

Oyuncular:Oyuncular: Issa Rae, Yvonne Orji, Jay Ellis

Müdür:melina matsoukas

31. Tahta Kaldırım İmparatorluğu (2010-2014)

IMDb Puanı

Özet: İnsanlar ikiye ayrılır. Ekonomik krizi ‘fırsata’ çevirmeyi başaranlar ve bu fırsatı kaçıranlar. 1920’lerdeki Büyük Buhran’dan bir gangsterler imparatorluğu yaratmayı başaran Al Capone, 20. yüzyılın elbette kurnaz ve yasadışı ‘işadamlarından’ biriydi. Organize ‘suçun babası’nın altın çağı Sorunlu yaşam öyküsü ve Chicago sokaklarındaki yükselişi sinema salonlarında gündem olan Al Capone, bu kez bir televizyon dizisinde izleyici karşısına çıkıyor.

Oyuncular:Steve Buscemi, Kelly Macdonald, Michael Shannon

Müdür:Allen Coulter

30. Barry (2018-2023)

IMDb Puanı

Özet:Başrolünde Bill Hader’i izlediğimiz dizide Barry isimli eski bir asker kendini Los Angeles’ta tiyatro sahnesinde buluyor çok komik bir dille.

Oyuncular:Bill Hader, Stephen Root, Sarah Goldberg

Müdür:Alec Berg

29. Silikon Vadisi (2014-2019)

IMDb Puanı

Özet: 1980’lerin sonlarında Silikon Vadisi’nde çalışan bir bilgisayar programcısının yaşadıklarını konu alan dizinin merkezinde; İçine kapanık, inek bilgisayar programcısı Richard ve beş arkadaşının hikayesi. Kara mizah türünde olan bu yapım, teknoloji dünyasındaki insanların başarıya ulaşmak için gittikleri yolları konu alıyor.

Oyuncular:Thomas Middleditch, Josh Brener, TJ Miller

Müdür:Alec Berg

28. Yıllar ve Yıllar (2019)

IMDb Puanı

Özet: 2019’dan 2035’e uzanan bir zaman diliminde İngiltere’de yaşayan bir ailenin hayatını konu alan Years and Years, bu sıra dışı ailenin gözünden insanın kanını donduran siyasi ve teknolojik gelişmeleri izleyiciye aktarıyor. Mülteci sorunu, siyasi ve sosyolojik çıkmazlar, teknokentler, işsizlik gibi sorunlara değinen hikayesiyle bu dizi tam bir sistem eleştirisi.

Oyuncular:Emma ThompsonAnne ReidRory Kinnear

Müdür:Lisa Mulcahy

27. Yabancı (2020)

IMDb Puanı

Özet: 11 yaşındaki bir çocuğun vahşice katledilmiş cesedi bir parkta bulundu. Cesetten alınan görgü tanıkları ve parmak izleri, şehrin en saygın adamlarından biri olan Flint City’ye işaret ediyor. Cinayetin baş şüphelisi olarak görülen kişi, Küçükler Ligi koçu, İngilizce öğretmeni, uygun bir eş ve iki kız babası olan Terry Maitland’ın kendisidir. Soruşturmayı yürüten Dedektif Ralph Anderson, düzenlediği bir operasyonla Terry Maitland’ı halkın gözü önünde tutuklar. Terry yanılmaz olduğunu açıklamaya çalışsa da dava ona karşı ilerliyor. Ancak araştırma devam ederken ortaya çıkan gerçekler ve Tery’nin olayın olduğu geceye dair anlattıkları, davanın tüm seyrinin değişmesine neden olur.

Oyuncular:Ben Mendelsohn, Bill Camp, Jeremy Bobb

Müdür:Brian A.Miller

26. İstasyon On Bir (2021-2022)

IMDb Puanı

Özet: İstasyon Onbir, yıkıcı bir grip salgınından kurtulan bir grup insanın hayatına odaklanıyor. Dünya nüfusunun %99’u dünyayı kasıp kavuran bir grip salgınının kurbanı oluyor. Hayatta kalan bir grup, hayatlarını yeniden inşa etmek için mücadele etmeye başlar.

Oyuncular:Mackenzie Davis, Himesh Patel, Matilda Lawler

Müdür:Hiro Murai

25. Artıklar (2014-2017)

IMDb Puanı

Özet: Tom Perrotta’nın romanından uyarlanan; Herhangi bir açıklama yapmadan bir anda ortadan kaybolan insanların ardından geride kalanların başına gelenleri anlatıyor.

Oyuncular:Justin Theroux, Amy Brenneman, Christopher Eccleston

Müdür:Mimi Leder

24. Seni Yok Edebilirim (2020)

IMDb Puanı

Özet: I May Destroy You, büyük bir travma geçirmiş bir kadının hayatına odaklanıyor. Kendine güvenen bir kadın olan Arabella, ilk kitabının yakaladığı başarının ardından ikinci kitabını yazmaya başlar. Büyük bir gerilim altında olan Arabella’nın hayatı, bir gece kulübünde cinsel saldırıya uğramasıyla geri dönülmez bir şekilde değişir. Trajik olaydan sonra Arabella, ailesi, arkadaşları ve mesleği dahil hayatındaki her şeyi yeniden değerlendirmeye başlar. Bu süreç Arabella’nın kendini yeniden keşfetmesini sağlar.

Oyuncular:Michaela Coel, Weruche Opia, Paapa Essiedu

Müdür:Sam Miller

23. Keskin Nesneler (2018)

IMDb Puanı

Özet: Sharp Objects, kasabasında öldürülen iki genç kızın hikayesiyle birlikte kendi geçmişini de çözmeye çalışan Camille Preaker isimli bir muhabirin hikayesini anlatıyor. Uzun süredir kayıp olan annesi ve üvey kız kardeşiyle bir ara sokağa gelen Camille, bir cinayeti çözmek için kendi geçmişini kullandığında işler daha da kötüye gider.

Oyuncular:Amy Adams, Patricia Clarkson, Chris Messina

Müdür:Jean-Marc Vallee

22. Boğuk (2012-2019)

IMDb Puanı

Özet: Eski bir senatör olan Selina Meyer, kendisine Lider Yardımcısı olması için teklif geldiğinde hiç tereddüt etmeden görevi kabul eder. Ancak uğraşması gereken şey hiç de beklediği gibi değildir. Dünyanın en güçlü ofisinde başına geleceklerden habersiz, olanlara şaşıran ama yine de görevini yerine getirmeye çalışan Selina Meyer’i bir dizi komik macera beklemektedir..

Oyuncular:Julia Louis-DreyfusAnna ChlumskyTony Hale

Müdür:Armando Iannucci, Chris Addison

21. Kızlar (2012-2017)

IMDb Puanı

Özet: 20’li yaşların ortalarında bir grup kadının hayatına odaklanan orta sınıf şehirli Amerikan gençliğine çevrilen kameralar, dizilerde görmeye alışık olduğumuz Sex and the City tarzından uzak. Diyalogların ön planda olduğu, olabildiğince gerçekçi bir hikaye Girls..

Oyuncular:Lena Dunham, Jemima Kirke, Adam Driver

Müdür:lena dunham

20. Beyaz Nilüfer (2021-2023)

IMDb Puanı

Özet: Beyaz Lotus, tropik bir bölgede yer alan bir otele gelen misafirlerin hayatına odaklanıyor. Misafirler bir hafta boyunca dinlenir ve cennette tatil yaparlar. Ancak otele gelen yolcularda, otel personelinde ve mekanın kendisinde her geçen gün karanlık karmaşık olaylar yaşanıyor.

Oyuncular:Jennifer Coolidge, Jon Gries, F.Murray Abraham

Müdür:Mike Beyaz

19. Roma (2005-2007)

IMDb Puanı

Özet: Altın Küre ve Emmy dahil birçok ödüle aday gösterilen HBO’nun başarılı projelerinden biri olan Rome; Julius Caesar yönetimindeki Roma İmparatorluğu’nun Galya ve Mısır’daki çabalarını ve ülkedeki iç çekişmeleri ekrana getiriyor.

Oyuncular:Kevin McKidd, Ray Stevenson, Ciaran Hinds

Müdür:Allen Coulter

18. Bekçi (2019)

IMDb Puanı

Özet: Alan Moore’un 1986’da yayınlanan türünün tek örneği çizgi romanından uyarlanan Watchmen, bir grup polisin şehrin yüce kahramanlarını hedef aldığı alternatif bir evrende geçiyor. Maskeli kahramanların yanlışlıkla nitelendirildiği alternatif bir tarihte geçen Watchmen, büyük bir komplo ile rekabet eden gizemli bir cinayet davasına atılan karakterleri konu alıyor.

Oyuncular:Regina King, Jean Smart, Don Johnson

Müdür:Nicole Kassell

17. Büyük Küçük Yalanlar (2017-2019)

IMDb Puanı

Özet: Avustralyalı yazar Liane Moriary’nin aynı adlı çok satan romanından uyarlanacak olan Büyük Küçük Yalanlar’da; Dışarıdan harika hayatları varmış gibi görünen üç hanımın yolları bir cinayet davasıyla kesişir. Çocukları anaokuluna giden hanımlar, veli toplantısında işlenen bir cinayeti aydınlatmaya çalışıyor.

Oyuncular:Reese WitherspoonNicole KidmanShailene Woodley

Müdür:Jean-Marc Vallee

16. Gerçek Kan (2008-2014)

IMDb Puanı

Özet: Vampirler yüzyıllardır yattıkları tabutlarından çıktılar. Japonların özel bir formülle ürettikleri sentetik kan sayesinde insan kanına ihtiyaç duymadan yaşayan ve topluma karışan bu canlılar artık özgür!

Oyuncular:Anna Paquin, Stephen Moyer, Ryan Kwanten

Müdür:Howard Deutch

15. Tel (2002-2008)

IMDb Puanı

Özet: ABD, Baltimore’da geçen dizi; her dönem başka bir soruna odaklanır ve birebir olaylardan esinlenerek zalimlerin dünyasına farklı bir perspektiften bakar.

Oyuncular:Dominic West, John Doman, Reg E. Cathey

Müdür:Dominik Batı

14. Veraset (2018-2023)

IMDb Puanı

Özet:New York’ta yaşayan ve dünyanın en büyük medya şirketlerinden birini yöneten Logan Roy ile dört çocuğunun hikayesi, Jesse Armstrong tarafından yaratılan dizide para, güç, siyaset ve aile maliyetleri ekseninde ele alınıyor. .

Oyuncular:Nicholas BraunBrian CoxJeremy Strong

Müdür:Adam McKay

13. Altı Ayak Altında (2001-2005)

IMDb Puanı

Özet:Six Feet Under, cenaze evi işleten bir ailenin, babalarının ölümüyle değişen hayatları, tüm aile üyelerinin birbirini yeniden tanıması, hayata bakış açılarının farklı olması ve yüzeysel ilgilerinin giderek derinleşmesinin kara mizah hikayesidir.

Oyuncular:Peter Krause, Michael C.Hall, Frances Conroy

Müdür:Alan Topu

12. Kardeşler Grubu (2001)

IMDb Puanı

Özet: ABD’nin 1941’de savaşa girmesinden sonra meydana gelen olaylar, 1942’de Toccoa Kampı’nda yapılan hazırlıklar, Normandiya Çıkarması ve Bastone Savaşı’dır. Her sayı 2 bölüme ayrılmıştır. Savaşın detaylarından askerlerin tutsaklara karşı davranışlarına kadar pek çok olay anlatılıyor.

Oyuncular:Nicholas Aaron, Damian Lewis, Donnie Wahlberg

Müdür:Phil Alden Robinson

11. Batı Dünyası (2016-2022)

IMDb Puanı

Özet: Karanlık bir gelecekte geçen dizi, güçlülere hitap eden bir eğlence parkına sahiptir. Yapay zekanın kullanıldığı, ziyaretçilerin katılabileceği oyunlarla dolu bu parkta; Vahşi batı macerası sunan bölümde bir sorun çıkıyor. Müşteriler, eğlenmek umuduyla peşlerindeki silahlı tetikçiden kurtulmaya çalışıyor.

Oyuncular:Evan Rachel Wood, Thandiwe Newton, Jeffrey Wright

Müdür:Lisa Sevinç

10. Gerçek Dedektif (2014-2019)

IMDb Puanı

Özet: Louisiana Cinayet Masası’nda görevli dedektifler Rust Cohle (McConaughey) ve Martin Hart (Harrelson) bir seri katilin peşine düşer. Birlikte çalışan ikilinin, arayış derinleştikçe kendi hayatlarında ayrılmaz bir hale gelmeleri kaçınılmaz olacaktır. 17 yıl boyunca bir seri katilin izini süren dedektifler, kendilerini sorgu masasında bulur ve dava yıllar sonra yeniden ele alınır.

Oyuncular:Mahershala Ali, Stephen Dorff, Carmen Ejogo

Müdür:güzel pizzolatto

9. Öz (1997 – 2003)

IMDb Puanı

Özet: Oswald Hapishanesi, suçluları ıslah edebileceğini düşünen idealist Tim McManus tarafından yönetiliyor. Cezaevindeki mahpuslar kendi ihtiyaçlarını karşılamak için çaba sarf etmek zorundadır. Kimileri sınır tanımayan olayların yaşandığı cezaevinde, çıkacakları günü görmek için mücadele ederken, kimileri de uyuşturucu ticareti veya diğer gruplar üzerinde güç elde etmek için mücadele etmek zorunda kalır.

Oyuncular:Oyuncular: Kirk AcevedoErnie HudsonTerry Kinney

Müdür:Adam Bernstein

8. Seks ve Şehir (1998 – 2004)

IMDb Puanı

Özet: 30’lu yaşlarının başında dört kadın ve çaresiz aşkları. Bir fenomen haline gelen Sex & The City; Dört yakın arkadaş olan Carrie, Samantha, Charlotte ve Miranda’nın özel hayatlarını ekrana taşıyan film, şehirli ve profesyonel kadınların dertlerine ve aşk hayatlarına odaklanıyor.

Oyuncular:Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Cynthia Nixon

Müdür:alan taylor

7. Sopranolar (1999-2007)

IMDb Puanı

Özet:New Jersey’de Amerikan-İtalyan bir mafya ailesinin babası olan Tony Soprano ve Soprano Ailesi’nin diğer üyelerinin hayatlarından kesitlerin sunulduğu dizi, aldığı ödüller ve aldığı olumlu eleştirilerle toplamda 86 bölüm yayınlandı. , adı “gelmiş geçmiş en iyi diziler” arasına yazıldı.

Oyuncular:James GandolfiniEdie FalcoMichael Imperioli

Müdür:Tim Van Patten

6. Ejderha Evi (2022- )

IMDb Puanı

Özet: Game Of Thrones’un yan projesi olan House of the Dragon, Targaryen Hanesi’nin hikayesini anlatıyor. Game Of Thrones olaylarından yaklaşık 300 yıl öncesini konu alan dizi, George RR Martin’in Fire & Blood adlı kitabından uyarlanıyor.

Oyuncular:Matt Smith (11), Emma D’Arcy, Olivia Cooke

Müdür:alan taylor

5. Kim Doktor (2005- )

IMDb Puanı

Özet: Bu doktor farklı bir doktor. Adı, karakteri, durumu bir muamma. Rose Tyler adında bir bayan, kendisine Doktor diyen gizemli bir yabancıyla tanışır ve bundan sonra hayatı tamamen değişir. Çok geçmeden ailesi dahil tüm dünyanın tehlikede olduğunu öğrenir. Yapması gereken kurtuluş yolunu bulmaktır.

Oyuncular:Jodie Whittaker, David Tennant, Matt Smith (XI)

Müdür:James Güçlü

4. Sonumuz (2023- )

IMDb Puanı

Özet: The Last of Us, hayatta kalan Joel ile 14 yaşındaki Ellie’nin hikayesini anlatıyor. Ellie, tüm insanlığı yok eden salgının tek ilacıdır ve Joel, Ellie’yi sağ salim bilim adamlarına teslim etmelidir. Ancak Ellie’nin bilim adamlarının elinde hayatta kalıp kalmayacağı belli değil. Joel, insanlığı kurtarmaktansa Ellie’yi kurtarmayı tercih eder.

Oyuncular:: Pedro Pascal, Bella Ramsey

Müdür:Neil Druckmann

3. Çernobil (2019)

IMDb Puanı

Özet: Çernobil, 1986 yılında Ukrayna’daki Çernobil nükleer santralinde meydana gelen patlamayı ve sonrasında yaşananları konu alıyor. Trajik kazanın ardından SSCB, olayı araştırması için ülkenin önde gelen nükleer fizikçilerinden biri olan Valery Legasov’u görevlendirir. Sovyet Lider Yardımcısı Boris Shcherbina ile birlikte kazayı araştırmaya giden Valery, kazanın nasıl olduğunu öğrenmek ve facianın boyutlarını kontrol altına almak için kıyasıya bir çaba harcıyor.

Oyuncular:Jared Harris, Stellan Skarsgard, Paul Ritter

Müdür:Johan Renck  

2. Coşku (2019- )

IMDb Puanı

Özet: İsrail yapımı aynı isimli diziden uyarlanan Euphoria, 17 yaşındaki Rue’nun hikayesini anlatıyor. Rue’nun anlattığı, Zendaya’nın hayata geçirdiği hikayeler; Seks, kimlik arayışı, travma, sosyal medya, uyuşturucu, aşk ve arkadaşlık gibi temaları işliyor.

Oyuncular:Zendaya, Avcı Schafer, Angus Bulutu

Müdür:Augustine Frizzell

1. Taht Oyunları (2011-2019)

IMDb Puanı

Özet: Krallık savaşsız mı? En güçlü krallığı kurmuş ve barışı sağlamış olsanız bile, elinizdeki bu gücü nasıl sürdüreceksiniz? Burada yanlış yapmaya yer yok, af yok. Kuzey Krallığı’nın hükümdarı Lord Ned Stark, uzun ve çetin savaşların ardından anavatanına dönmeyi ve krallığını bir bütünlük içinde tutmayı başarmıştır. Yıllarca Kral Robert Baratheon ile omuz omuza savaşan ve Baratheon’u kral yapan Ned Stark’ın tek istediği, kuzey sınırlarını koruyan krallığında ailesi ve halkıyla birlikte yaşamaktır. Ancak suyun diğer tarafında kendi topraklarından ve krallığından kovulduğunu iddia eden Viserys Targaryen, kız kardeşi Daenerys’i barbar kabilelerin başı olan Han Drogo’ya verir ve güçlerini birleştirme planları yapar. Viserys’in hevesle tahtını geri arayan ama kraliyet oyunlarından habersiz planları Kral Baratheon’a ulaşır. Savaş alanında büyük bir savaşçı olan ancak ülke ve aile yönetiminde başarı elde edemeyen Baratheon’un, tamamen güvenebileceği ve her yanlış hareketi arkasında toplayacak yeni bir sağ kola ihtiyacı vardır. Kuzeyin Lordu Ned Stark, bu görev için seçilen tek adaydır. Kış yaklaşıyor. Hanedan entrikaları, kapılı oyunlar, birini baltalamak için düşmanın kucağına girmekten çekinmeyen hanımlar, kardeşler arasındaki çekişmeler, dışlamalar… Hepsi tek bir amaç için: taht mücadelesi…

Oyuncular:Kit HaringtonPeter DinklageEmilia Clarke

Müdür:David Nutter

haber-gordes.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort